Nou màster en Rehabilitació i Patologia d’estructures de ACE/IEE/Zigurat

Fa poquets dies que s’ha llançat el Màster en Rehabilitació i Patologia d’estructures -basat en intervencions reals- realitzat per l’Associació de Consultors d’Estructures, l’Institut d’Estudis Estructurals i Zigurat, del qual tinc l’immens privilegi (i responsabilitat) de ser-ne el coordinador.

Es tracta d’un màster de 500 hores totalment on-line editat per Zigurat, autèntics experts en formació a distància no reglada. Remarco “no reglada” perquè els màsters i cursos de Zigurat no solen tenir el suport de cap universitat pública, motiu pel qual els seus títols no són “oficials“. Això que per alguns pot resultar un inconvenient, és en realitat un alicient per a ells, ja que l’única forma d’aconseguir la satisfacció dels alumnes és currar-s’ho de tal manera que aprenguin de veritat, en parlin bé als seus col·legues i si pot ser repeteixin. I pel que sé, aquests objectius els assoleixen sobradament.

El màster està preparat per membres de l’associació amb amplíssima experiència en patologia i rehabilitació d’estructures. Noms ja consolidats i reconegudíssims com Robert Brufau, Josep M. Genescà, Fructuós Mañà, Jordi Maristany, Antoni Blázquez, Juan Carlos Arroyo, Carles Buxadé o el mateix David Garcia es combinen amb d’altres de no tan coneguts però igualment excel·lents professionals amb ganes de comunicar els secrets de la seva feina de forma directa i entenedora. Creieu-me: qui més aprendrà seré jo!

De fet, el màster és completament diferent de la resta que circul·la per aquests mons de Déu. No són lliçons teòriques on s’explica què s’hauria de fer acompanyades d’alguns exercicis genèrics, no senyor: aquí anem al gra i els professors expliquen què van fer, com ho van fer i perquè van fer el que van fer i no van fer el que no van fer. I ho expliquen a més amb la profunditat necessària i facilitant totes les eines per a que l’alumne pugui seguir per ell sol tots els passos, de forma que pugui aplicar directament el coneixement adquirit en el seu dia a dia.

Perquè al cap i a la fi es tracta d’això: de formar tècnics que estiguin realment capacitats professionalment per a enfrontar la rehabilitació estructural dels casos més habituals d’edificació.

Podeu obtenir molta més informació al web de Zigurat. Animeu-vos!

Un pensament a “Nou màster en Rehabilitació i Patologia d’estructures de ACE/IEE/Zigurat

  1. Retroenllaç: Nou màster en Rehabilitació i Patologia d’estructures de ACE/IEE/Zigurat | Zigurat Noticias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.