Comença una nova etapa

Estava temptat a titular aquest post “Thank you & goodbye”, recordant l’últim titular del diari News of the World que va haver de ser tancat per Rupert Murdoch. El títol del post hagués estat impactant, però ni nosaltres teníem la facturació del diari britànic ni el meu blog té els seus 7,5 milions de lectors. La diferència més substancial, no obstant, és de concepte més que de magnitud: la Cristina Castellano i jo hem decidit dissoldre Consultors d’Estructures del Maresme, S.C.P. de bon rotllo, sense que la policia ens trepitgi els talons i sense haver de demanar disculpes al parlament.

A més, sembla ser que News of the World no tornarà a sortir mai més, però jo continuaré fent més o menys la mateixa feina, més orientada potser a la patologia i la rehabilitació d’estructures (l’obra nova, al menys la residencial, ni hi és ni se l’espera) i sense oblidar les legalitzacions d’activitats o els projectes elèctrics, així que en realitat es tracta més d’una nova etapa que d’un tancament. Durant una temporada, espero que provisional, estaré ubicat en una de les habitacions de la meva antiga casa, en venda des de fa més de quatre anys. L’atenció als meus clients la faré, per tant, a domicili (i sense cost addicional!).

La idea de crear aquest blog me l’ha donada, com no, el Juan José Rosas amb el seu divertidíssim (i molt instructiu) GeoJuanjo. Intentaré fer un post setmanal, amb la voluntat (prometo intentar-ho) que les entrades siguin més curtes que les dues anteriors. Espero que algú, com a mínim, faci veure que se’l llegeix: per això confio, com no, en la família i els bons amics!

4 pensaments a “Comença una nova etapa

  1. M’agrada molt la pàgina, ben estructurada, sencilla d’utilització, disseny sobri i, sobretot, hi destaquen els articles interessants, d’acurada prosa i fina ironia del seu autor. Seguiré els seus comentaris puntualment.

    • Hola Núria!

      Moltes gràcies pels teus ànimus, m’alegro de poder comptar amb una especialista en fonamentacions especials entre els meus visitants!!

      Laureà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.